AUGUST 2018:

For ca. 6 mnd siden tok et ektepar fra Sverige kontakt med Boligagenten via hjemmesiden Boligagenten.com fordi de ønsket hjelp til å finne ny leilighet i Altea! De hadde fra før en flott leilighet i Altea som de hadde påkostet en del de senere årene, men nå ønsket de å komme tilbake til en bydel i Altea hvor de hadde bodd tidligere! Sammen fant vi akkurat den toppleiligheten som de ønsket seg!

https://www.facebook.com/pg/boligagenten/posts/

Det ble avtalt flere visninger sammen med megler og det ble også innhentet tilbud på et mindre ombyggingsarbeid som de ønsket utført for å få planløsningen akkurat slik de ønsket! Overtagelse ble avtalt til August 2018 og etter at megler hadde gjort en god jobb med å skaffe midlertidig finansiering i bank, frem til salg av leiligheten de hadde fra før, så har de nå fått nøkkel og gleder seg til å flytte inn i ny leilighet!

Leiligheten som de ønsket å selge, ble solgt høsten 2020 av megler som Boligagenten samarbeider med! Selgers forventning til pris, var nok satt for høyt i utgangspunktet, så det tok lenger tid enn nødvendig å få leiligheten solgt! Etter råd fra megler ble prisen satt ned og leiligheten ble solgt ikke så lenge etterpå for 159.000 euro!

LYS OG TRIVELIG HJØRNELEILIGHET i 4. etg. med havutsikt + utsikt til fjellene og Gamlebyen i Altea til salgs! Moderne, fullt utstyrt kjøkken med barløsning og direkte adkomst til vaskerom/grovkjøkken som er innglasset. Et av soverommene er åpnet med foldevegg mot stue, slik at det kan fungere som et gjesterom - med tilgang til eget bad! Ellers inneholder leiligheten et stort soverom og et bad, stue/spisestue! Velholdt leilighetsbygg med heis beliggende ca. 600 m fra strand og ellers gåavstand til alle fasiliteter! Prisantydning: 189.000 euro! BUD ØNSKES!!

ref 18179