Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AUGUST 2018:

For ca. 6 mnd siden tok et ektepar fra Sverige kontakt med Boligagenten via hjemmesiden Boligagenten.com fordi de ønsket hjelp til å finne ny leilighet i Altea! De hadde fra før en flott leilighet i Altea som de hadde påkostet en del de senere årene, men nå ønsket de å komme tilbake til en bydel i Altea hvor de hadde bodd tidligere! Sammen fant vi akkurat den toppleiligheten som de ønsket seg!

https://www.facebook.com/pg/boligagenten/posts/

Det ble avtalt flere visninger sammen med megler og det ble også innhentet tilbud på et mindre ombyggingsarbeid som de ønsket utført for å få planløsningen akkurat slik de ønsket! Overtagelse ble avtalt til August 2018 og etter at megler hadde gjort en god jobb med å skaffe midlertidig finansiering i bank, frem til salg av leiligheten de hadde fra før, så har de nå fått nøkkel og gleder seg til å flytte inn i ny leilighet!

Leiligheten som de ønsket å selge, ble solgt høsten 2020 av megler som Boligagenten samarbeider med! Selgers forventning til pris, var nok satt for høyt i utgangspunktet, så det tok lenger tid enn nødvendig å få leiligheten solgt! Etter råd fra megler ble prisen satt ned og leiligheten ble solgt ikke så lenge etterpå for 159.000 euro!

LYS OG TRIVELIG HJØRNELEILIGHET i 4. etg. med havutsikt + utsikt til fjellene og Gamlebyen i Altea til salgs! Moderne, fullt utstyrt kjøkken med barløsning og direkte adkomst til vaskerom/grovkjøkken som er innglasset. Et av soverommene er åpnet med foldevegg mot stue, slik at det kan fungere som et gjesterom - med tilgang til eget bad! Ellers inneholder leiligheten et stort soverom og et bad, stue/spisestue! Velholdt leilighetsbygg med heis beliggende ca. 600 m fra strand og ellers gåavstand til alle fasiliteter! Prisantydning: 189.000 euro! BUD ØNSKES!!

ref 18179