FANTASTISK MODERNE FINCA I NÆRHETEN AV DE FLOTTE STRENDENE I GANDIA...........

En sjelden eiendom som må sees og oppleves for å få det rette inntrykket! Dersom du kan tenke deg din egen oase med ro og stillhet, men samtidig være kun 5 – 10 min biltur fra by og strand, så er denne eiendommen absolutt noe å vurdere!

Fincaen som er på totalt 315 m2 ( boligareal 215 m2 ), og som også har et eget gjestehus på ca. 30 m2, er i de senere årene blitt totalrenovert med kvalitet og høy standard, slik at den fremstår som en lys og trivelig bolig med moderne komfort og stil!

Planløsningen er åpen, lys og praktisk med alt på en flate! Store vindusflater gir følelsen av god kontakt med utearealet og det er glassdør til stor overbygget uteplass langs fasaden! I kjøkken og en stuedel, er det overlys fra oppbygg på taket som skaper en lyst og trivelig atmosfære!

Huset inneholder 4 soverom med innebygde garderober, gang, 2 bad, kjøkkeningang/entrè, stort åpent kjøkken med barløsning og spiseplass, salong/TV stue med peisovn og «vinterstue» med glassvegg og utg. til hagen.

Fra kjøkkenet kan man gå ut til en utvendig trapp som fører opp til en flislagt takterrasse på nesten 200 m2! Herfra har man utsikt over det frodige landskapet og fjellene rundt. Perfekt for store sammenkomster i den litt «kjøligere» årstiden!

Gjestehuset inneholder stue med sovesofa, kjøkken og bad. TV og downlights. Også dette bygget er totalrenovert. Bygget inneholder også en stor bod og teknisk rom. På tomten er det også oppført et hønsehus i tre.

I det ene hjørnet av tomten finner vi bassengområdet med saltvannsbasseng på 6 x 12 meter m/innlagt lys! Rund bassenget er et flislagt område for soling og avslapning! Eget teknisk rom/bod ved bassenget med nytt pumpeanlegg.

Tomten som er på 8.222 m2 er delvis naturtomt med gamle furutrær, og opparbeidet areal med mange forskjellige frukttrær. Eiendommen har egen vannkilde/brønn, vanningssystem, wifi, satelitt TV, aircondition og elektrisk port.

Virkelig en eiendom utenom det vanlige, med potensiale og muligheter!

Prisen er nedsatt til 499.900 euro, noe som tilsvarer ca. 1.586 euro pr. m2.! ( Til sammenligning er snittprisen for brukte boliger i Spania, 1.703 m3 ved utgangen av Mars 2019! )

Avstand til nærmeste flyplass ( Valencia ) er 88 km, til Alicante flyplass 136 km. De flotte strendene er ca. 18 km unna, avstanden til den største byen, Gandia er 16 km og avstand til AP7 motorvei er 20 km.