Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Interessant å se at Valenciaregionen ( som bl.a. Altea og Albir hører til ) er det stedet på fastlandet hvor utlendinger kjøpte flest boliger......

https://spaniaposten.no/spania/hus-spania/boligsalget-12-prosent-hoyere-enn-fjor/ 2. kvartal 2018: 12% flere omsatte boliger, 10% høyere priser

September 4, 2018

Foto: Salget er det høyeste for andre kvartal siden 2008. Sammenliknet med første kvartal er økningen på 4 prosent. Kanariøyene, Balearene og Valencia-regionen er mest populære blant utenlandske kjøpere (Puerto de Mogán, Gran Canaria).

Salg av boliger i Spania var over 12 prosent høyere i andre kvartal i år sammenliknet med samme periode i 2017. Salget var også 4 prosent høyere enn i forrige kvartal. Samtidig har prisnivået økt med over 10 prosent fra samme tid i fjor.

I følge registreringer av kjøp og salg av boliger fra Colegio de Registradores i Spania var salget av eiendom i andre kvartal i år hele 12,4 prosent høyere enn i samme kvartal i fjor. Totalt ble det gjort 134.196 transaksjoner i april, mai og juni (nye og brukte boliger sett under ett). Salget er det høyeste for andre kvartal siden 2008.

Samtidig ser man en prisøkning i samme tidsrom på 10,7 prosent.

De siste tolv månedene er det solgt 494.263 boliger i Spania, det høyeste årlige salget siden 2009.

Kanariøyene, Balearene og Valencia-regionen mest populære blant utlendinger

Interessen for bolig i Spania fra utenlandske kjøpere fortsetter. Salget utgjorde til sammen 12,9 prosent av alle transaksjoner i andre kvartal. Briter, tyskere, franskmenn, belgiere og svensker skal være de største utenlandske kjøpegruppene.

De fleste salgene ble gjort på Kanariøyene, totalt over 30 prosent av alle salg til kjøpere av annen nasjonalitet enn spansk. Deretter fulgte øygruppen Balearene med Mallorca som største øy (29 prosent), Valencia-regionen med Costa Blanca (26,5 prosent) og Murcia (19,2 prosent).

0